eliseja -

OUTFIT - PINK AND GREY

Hei! Nå er jeg lagt inn på SSE - Statens Senter for Epilepsi, og skal være her en uke. Nettopp vært oppe og spist middag, så nå sitter jeg i en av de fem (?) stuene her. Jeg fikk aldri postet mer av antrekket i forrige innlegg, men det kommer. Først vil jeg vise dette, er blitt så glad i den kjolen allerede, hihi ♥

Kjolen kjøpte jeg på H&M for rundt to uker siden, love it! Cardigan fra ginatricot. Sko fra bianco. Smykket husker jeg ikke.. 

Hva syns dere? ♥

Follow on Bloglovin
Følg meg gjerne! :-)

Smakebit + ernæringssnakk

Nå sitter jeg klar til å skrive min siste innsendingsoppgave på NKI- jeg grugleder meg! Studietiden min går ut 11. April, så må jo få sendt den inn snart. Da får jeg vitnemål fra Bjørknes Høyskole! :-)

Jeg tar studiet "Ernæring - helse og kosthold" (kalles "Grunnleggende ernæring" på Bjørknes), og det gir 30 studiepoeng. Det er ikke mye, men veldig kjekt å ha, for å komme inn på videre studier og ikke minst å ha all den kunnskapen :-)

Så før jeg starter tenkte jeg å poste et innlegg, er så sjelden jeg har energi, så nå når jeg har det fikk jeg lyst til å skrive litt. Jeg mistet fjernutløsern til kameraet mitt i sommer, men i går fikk jeg ny, så da ble det antrekksbilder! :-) Her er en liten smakebit..

 .. mer kommer etter hvert. Dvs. neste gang jeg har energi til å skrive :-) Sliter med ME, hvis noen lurer.

 

 

-Jepp, here we go!! Ønsk meg lykke til? Ha en fin dag ♥

hits